Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU Toplumun yardımcı sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla Atatürk ilke ve inkılâplarına, millî, manevi, kültürel ve insanî değerlere bağlı; bilgili, erdemli, dürüst, sorumluluk bilinci ve özgüveni olan; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; "aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür" gençler yetiştirerek sağlık eğitimi alanında örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU Bizler, yenilikçi yönetimimiz ve branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile Atatürk ilke ve inkılâplarının ışığında; beden, zihin, ahlak ve duygu yönünden dengeli; özgür ve bilimsel düşünce gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip; insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan, girişimci hemşireler ve acil tıp teknisyenleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30-17.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (248) 325 1913

WEB - https://bucaksml.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mah. 19 Mayıs Cad. No34 15300 Bucak/BURDUR

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Adres - Yeni Mah. 19 Mayıs Cad. No34 15300 Bucak/BURDUR

Ulaşım OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE ULAŞIM İLÇE MİNİBÜSLERİYLE,İL MERKEZİNE İSE ŞEHİRLERARASI MİNİBÜS VE OTOBÜS İLE YAKLAŞIK 15´ER DAKİKALIK ARALARLA SAĞLANMAKTADIR.AYRICA ULAŞIM ANTALYA VE ISPARTA İLLERİNE DE AYNI ŞEKİLDE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 3 KM,İL MERKEZİNE İSE 45 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.