Pişi ve Kahvaltı Etkinliği

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu   Lisesi olarak Milli Eğitim Bakanlığı Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında Kahvaltı Etkinliği düzenledik.Öğretmen ve öğrencilerimize pişi ikramında bulunuldu .Tüm şehitlerimizin adına okunan Yasin-i Şerifler dualarla ruhlarına bağışlandı.Etkinliğimize Bucak Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın  Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur ÇİĞRİ Hanımefendi kıymetli vakitlerini bizlere ve öğrencilerimize ayırarak  bizleri onurlandırdılarÖğretmenlerimizle keyifli bir sohbet eşliğinde geçen etkinliğimize katılımlarından dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

16.01.2024 90

16-01-202416-01-202416-01-2024